Project omschrijving

N

et vóór de intrede van het nieuwe millennium richten Melvin Reingoud en Lionel Thompson beveiligingsbedrijf Profi-Sec op. Aanvankelijk hun diensten vooral verlenend aan de horeca, zoekt het tweetal nadrukkelijk de samenwerking op met het lokale netwerk van met name gemeenten, politie en politiek. Het doel: beveiliging beter te laten aansluiten op de alsmaar veranderende behoefte aan veiligheid binnen de publieke en private sector.

Het concept wordt een handelsmerk, Profi-Sec onderscheidt zich ermee. Tegenwoordig verleent het Bossche bedrijf vooral diensten in de objectbeveiliging en crowd-management, de evenementenbeveiliging. Profi-Sec opereert landelijk en behoort tot de vijf grootste particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. Daarin is ook een rol weggelegd voor Blue Accountants | Adviseurs.

Professional

“Via een gezamenlijke kennis kwamen we in 2014 in contact met Patrick Berbers. Dat voelde vanaf moment één goed: er was een gevoel dat we echt met een professional te maken hadden. Eentje die ook nog eens een sterke achterban had. Waarmee ik bedoel dat hij in de eigen Blue-organisatie – toen nog Contour – altijd extra en aanvullend advies kon ophalen”, vertelt Melvin Reingoud, doelend op de schaalgrootte en daarmee de slagkracht van het kantoor.

Pro-actief

“Het contact werd voortdurend meer pro-actief. Met als gevolg dat we elkaar inmiddels tussentijds op de hoogte brengen van ontwikkelingen in onze eigen branches, zowel Blue als wij. Zo leren zij van onze wereld en wij van hen. Voorheen zagen wij onze accountant alleen bij het ondertekenen van de jaarstukken; hierdoor loop je altijd achter de feiten aan. Een accountant moet al eerder sturen, en dat is wat Patrick beslist doet. En vaker ook.”

Samenwerking met een ziel

“Hóe hij dat doet? Door de focus op óns te leggen. Hij is beslist niet het type accountant dat hele dagen achter een bureau zit met honderdduizend dossiers om zich heen. Dat geeft rust. Ik zie Patrick dan ook veel meer als consultant dan accountant. Ik vind het heel belangrijk dat hij zijn gevoel weergeeft, los van zijn kennis en kunde. Onze samenwerking heeft een ziel; dat moet ook, want anders kan het nooit een succes worden, vind ik. We hebben in Blue de partner gevonden waar we op kunnen rekenen, ook op momenten dat de onderneming met uitdagingen te maken heeft, zoals in de huidige COVID 19-periode. Dán is Patrick er ook, sterker: dan accelereert hij.”

Naar een next level

Over de toekomst: “We zijn volop in ontwikkeling, hebben een goede marktpositie en met de aanstelling van een ervaren bestuurder naast onze driekoppige directie, ligt de weg open om onze onderneming naar een next level te brengen. Vol kwaliteit, motivatie en flexibiliteit. Het zijn waarden die ook Blue Accountants | Adviseurs zo kenmerken.”

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner
Neem contact met ons op

Meer klantverhalen

Ook deze klanten vertellen u meer over wat u van ons mag verwachten.

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.

PLAN EEN GESPREK