Ben jij klaar?

Om deel uit te maken van ons team op onze gezellige werklocatie in het prachtige Brabantse Boxmeer?

Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel, zodat je jouw werktijden kunt aanpassen en verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn ambitieus en hardwerkend wanneer dat nodig is, maar we hechten ook veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, omdat we geloven dat werk pas echt plezierig is met die balans.

Wat bieden wij:

  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We moedigen studeren aan en de opleidingskosten zijn voor onze rekening!
  • Een salaris tussen € 2.800 en € 4.300 op basis van fulltime en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, een gezondheidsplan, telefoon- en autoregeling, 26 vrije dagen en de mogelijkheid om 13 dagen bij te kopen, flexibele werktijden, vergoeding voor fitness abonnement en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Leuke extra’s, zoals jaarlijkse BBQ’s, vers fruit op de werkplek, eens per 2 jaar sportkleding en gezellige bedrijfsuitjes gericht op teambuilding en regelmatige verrassingen als blijk van waardering voor jouw inzet en betrokkenheid.

Heb jij wat er voor nodig is?

Begrip voor wat de cliënt bezighoudt en aan welke diensten behoefte is.
Jij zorgt voor het zelfstandig inrichten, organiseren en ontwikkelen van de administratieve processen bij en voor de klant. Je instrueert en adviseert daarbij ook. Daarnaast houd je je bezig met de verdere digitalisering, optimalisering en verbetering van administratieve processen en de daaruit voortvloeiende rapportages.

Je beschikt over het vermogen om bestaande processen te beoordelen en knelpunten en inefficiënties te identificeren. Daarnaast heb je een sterke vaardigheid in het ontwikkelen van op maat gemaakte tools die dienen voor de automatisering van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Je bent ook bedreven in het implementeren van digitale oplossingen die het gebruikersgemak voor onze klanten vergroten. Bovendien ben je in staat om medewerkers te begeleiden tijdens veranderingen die gepaard gaan met de digitalisering van processen en hen effectief te trainen in het gebruik van nieuwe tools en systemen. Je hebt de capaciteit om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de specifieke situaties van onze klanten. Tot slot, je voorziet het management van gedegen rapportages en waardevolle aanbevelingen om de voordelen van digitale transformatie aan te tonen en verdere verbeteringen voor te stellen.

Werkervaring met ICT en vaktechnische applicaties, bij voorkeur in de Accountancy is een pré.

Aan de slag bij ons…

Gezellig, we kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te bouwen aan succes! Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze Vennoot, Patrick Berbers, via telefoonnummer 06-53181135 of mail je vraag naar Gemmy Strijbosch HRM Adviseur g.strijbosch@blueaccountants.nl.

  • (sollicitatiebrief + cv)
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.