Ben jij die enthousiaste consultant die blij wordt van het inrichten en verbeteren van digitale processen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.

Jij zorgt voor het zelfstandig inrichten, organiseren en ontwikkelen van de administratieve diensten bij en voor de cliënt. Je instrueert en adviseert daarbij ook. Daarnaast houd je je bezig met de verdere digitalisering, optimalisering en verbetering van administratieve processen en de daaruit voortvloeiende rapportages.

Je ontwikkelt de tools die gebruikt worden voor de automatisering van de bedrijfsprocessen van de cliënt. Je adviseert en instrueert hen (en eigen medewerkers) over de mogelijkheden die het gebruik van de Blue-applicaties biedt. Daarbij vertaal je nieuwe ontwikkelingen naar de eigen situatie. Dit moet leiden tot een betrouwbare periodieke rapportage over het presteren van de organisatie.
Je legt verantwoording af aan de vennoot.

Solliciteer

Met een team van ruim veertig collega’s biedt Blue Accountants | Adviseurs full service ondersteuning aan het midden- en kleinbedrijf én ondernemers in elke levens- en ondernemersfase. Niet alleen voor administratieve, fiscale en accountantszaken zijn wij er. Ook voor HR, juridisch advies, hulp bij bedrijfsfinancieringen en/of overnames. We zijn duidelijk betrokken. Duidelijk, omdat we zijn zoals we ons presenteren, zonder opsmuk. We adviseren op een begrijpelijke manier. No nonsense. Betrokken, omdat we naast de ondernemer staan. Onze benadering is persoonlijk. Resultaat bereik je immers samen.

Wij vragen

 • Een afgeronde hbo-opleiding AC, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
 • Tenminste vier jaar relevante werkervaring met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties, bij voorkeur in de accountancy.
 • Het vermogen om op operationeel en tactisch niveau een bijdrage te leveren aan het MT en/of de vennoot.
 • De capaciteit om zorg te dragen voor interne kennisoverdracht, om data-analyses op te stellen en om te gaan met grote hoeveelheden data in het algemeen.
 • Begrip voor wat de cliënt bezighoudt en aan welke diensten behoefte is.
 • Het vermogen om kansen te zien voor de organisatie en met voorstellen te komen om daarop in te spelen.

Wij bieden

Een investering in jouw groei. Daarbij krijg je binnen ons teamverband veel ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dat betekent dat je ook de kans krijgt om jezelf te zijn. Dat past bij ons motto: ‘duidelijk betrokken’. We werken hard, gaan door op de momenten die daar om vragen, maar weten ook tijd en ruimte vrij te maken voor gezelligheid. Want werken is pas écht leuk als er balans is. Wat nog meer?

 • Een zelfstandige positie in een inspirerend groeiklimaat.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Speelruimte en mogelijkheden om door te groeien of (als eindfunctie) tot zelfontplooiing.
 • Een prettige en informele werksfeer. Onze organisatie is bewust niet te groot.
 • Een investering in het herkennen en ontwikkelen van je talenten en vaardigheden.

Aan de slag

Zet jij je kwaliteiten en betrokkenheid in om doelen te bereiken? Hou je ervan om in een winnend team te presteren? Krijg jij ook energie van grenzen verleggen? Als jij het Blue DNA hebt, maken we heel graag kennis met je! Verstuur jouw sollicitatiebrief en een uitgebreid cv via onderstaande sollicitatieformulier. Eerst nog meer weten? Bel dan met Patrick Berbers: 06 53181135.

 • (sollicitatiebrief + cv)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.