Duidelijk betrokken

M

et een team van ruim veertig medewerkers biedt Blue Accountants | Adviseurs full service ondersteuning aan mkb-ondernemingen én ondernemers in elke levens- en ondernemersfase. Dit betekent dat u niet alleen voor administratieve, fiscale en accountantszaken bij ons terecht kunt. Ook voor HR, juridisch advies, hulp bij bedrijfsfinancieringen en/of overnames zijn wij er.

Resultaat bereik je samen

We zijn duidelijk betrokken. Duidelijk, omdat we zijn zoals we ons presenteren, zonder opsmuk. We adviseren op een begrijpelijke manier, in uw taal. No nonsense. Betrokken, omdat we naast u staan en u ontlasten bij onder meer administratie, verslaglegging, fiscaliteiten, personeelsaangelegenheden en juridische zaken. Onze benadering is persoonlijk. Resultaat bereik je immers samen.

3

Ook internationaal

Vanuit ons Boxmeerse kantoor zijn wij vooral actief in de regio Venlo-Nijmegen-Den Bosch. Blue Accountants | Adviseurs bedient ook veel relaties die zaken doen met onze buurlanden. Dankzij onze connectie met het Duitse kantoor KPP Steuerberatungsgesellschaft en met het samenwerkingsverband Euregiotax kunnen we maatwerk advies bieden op het gebied van internationale fiscale wetgeving en bepalingen. Daarnaast hebben wij ons aangesloten bij INAA, een internationale organisatie voor onafhankelijke accountantskantoren. Deze organisatie is momenteel actief in 50 landen. Dit lidmaatschap maakt het voor ons mogelijk om makkelijk te schakelen met (aangesloten) kantoren in het buitenland zodat wij op die manier onze klanten ook op dit gebied van professioneel advies kunnen voorzien.

De juiste mensen aan boord

Maak kennis met onze partners

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner
Patrick Berbers kijkt niet alleen achter de cijfers; zijn specialisme is zijn brede blik, waarbij hij aandacht heeft voor het hele spectrum aan disciplines waarmee een ondernemer te maken heeft.
Roger Westgeest
Roger WestgeestPartner
Kreeg het accountantsvak met de paplepel ingegoten. Al in zijn jonge jaren werkte hij op het accountantskantoor van zijn vader.
Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.