Duidelijk betrokken

P

atrick Berbers is een generalist die zich niet alleen richt op de financiële aspecten van een onderneming. Patrick Berbers gooide in 2004 het roer om en besloot zich als zelfstandig accountant te vestigen. Zijn kantoor groeide uit tot een onderneming met zo’n 25 medewerkers. In 2012 bracht hij zijn kantoor in in wat nu Blue Accountants | Adviseurs is. Zijn jarenlange ervaring maakt hem tot een mkb-adviseur met een allround perspectief.

Patrick Berbers kijkt niet alleen áchter de cijfers; zijn specialisme is zijn brede blik, waarbij hij aandacht heeft voor hele spectrum aan disciplines waarmee een ondernemer te maken heeft. Zo blijft geen onderwerp onbesproken, want een ondernemer vergeet in de waan van de dag nog weleens zichzelf en zijn of haar familie. Als accountant en gecertificeerd financieel planner is Patrick Berbers een multidisciplinaire adviseur die geen enkel vraagstuk of uitdaging uit de weg gaat. Daarbij schakelt hij veelvuldig met specialisten uit het Blue-netwerk.

“De combinatie van accountant en financieel planner maakt dat ik nóg meer gefocust kan zijn op de ondernemer als persoon”, zegt Patrick. “Uiteindelijk gaat het voor een groot deel toch ook om zijn of haar belangen. Kort samengevat kun je zeggen dat je als accountant vooral naar de onderneming kijkt; een financieel planner heeft met name oog voor de ondernemer zélf.”

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner

De juiste mensen aan boord

Maak kennis met onze partners

Roger Westgeest
Roger WestgeestPartner
Als registeraccountant heeft Roger zich ontwikkeld tot een brede mkb-accountant en –adviseur, die dicht naast de ondernemer staat.
Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.