Duidelijk betrokken

P

atrick Berbers is een generalist die zich niet alleen richt op de financiële aspecten van een onderneming. Patrick Berbers gooide in 2004 het roer om en besloot zich als zelfstandig accountant te vestigen. Zijn kantoor groeide uit tot een onderneming met zo’n 25 medewerkers. In 2012 bracht hij zijn kantoor in in wat nu Blue Accountants | Adviseurs is. Zijn jarenlange ervaring maakt hem tot een mkb-adviseur met een allround perspectief.

Patrick Berbers kijkt niet alleen áchter de cijfers; zijn specialisme is zijn brede blik, waarbij hij aandacht heeft voor hele spectrum aan disciplines waarmee een ondernemer te maken heeft. Zo blijft geen onderwerp onbesproken, want een ondernemer vergeet in de waan van de dag nog weleens zichzelf en zijn of haar familie. Patrick Berbers is een multidisciplinaire adviseur die geen enkel vraagstuk of uitdaging uit de weg gaat. Daarbij schakelt hij veelvuldig met specialisten uit het Blue-netwerk.

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner
Neem contact met ons op

De juiste mensen aan boord

Maak kennis met onze partners

Roger Westgeest
Roger WestgeestPartner
Als registeraccountant heeft Roger zich ontwikkeld tot een brede mkb-accountant en –adviseur, die dicht naast de ondernemer staat.
Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.

PLAN EEN GESPREK