Sterke cultuur als basis voor groei

Duidelijk, betrokken, no-nonsense, open, vriendelijk, gezellig en vol energie. Zo kunnen we onze cultuur wel omschrijven. Ben jij dat ook? Dan is Blue de plek voor jou.

cultuur 1

Cultuur als basis

Wij zien een sterke bedrijfscultuur als de basis voor succes. Duidelijk betrokken met elkaar en onze klanten. Zo komen we tot de beste oplossingen en resultaten. We vullen elkaar aan en dagen elkaar uit om zaken anders te bekijken. Samen maken we het verschil in diverse branches.

diversiteit mensen

Diversiteit

Vrouw, man, rustig, temperamentvol, serieus, vol humor, rationeel, emotioneel. Jij bent van harte welkom. Teams die zijn opgebouwd uit mensen met diverse achtergronden leveren de beste resultaten. Zo blijven we samen scherp en bereiken we de beste prestaties voor onze klanten.

thuiswerken vrouw

Flexibiliteit

Om succesvol te kunnen zijn in de wereld van vandaag is flexibiliteit en aanpassingsvermogen nodig van iedereen. Zo zit de een het liefst de hele dag op kantoor en werkt de ander een dag per week thuis. Wat we ook doen, doen we in overleg en vol overgave.

chart

Future proof

Als het gaat om het toepassen van wijzigende wet- en regelgeving of nieuwe innovatieve technieken. Wij zijn up-to-date en toekomstbestendig. Regeren is vooruitzien. Dat betekent dat we altijd in beweging zijn en onszelf en de middelen die we gebruiken proberen te optimaliseren.

plaatsnaambord boxmeer

Lokaal

Voor Blue Accountants | Adviseurs is het van belang om binding te houden met de regio waarin wij gevestigd zijn. Op deze manier kunnen wij ondernemers op een actieve en persoonlijke manier ondersteuning bieden met hun uitdagingen en groei. Onze benadering is persoonlijk. Resultaat bereik je immers samen.

europa nachtfoto

Ook internationaal

Wij zijn vooral actief in de regio Venlo-Nijmegen-Den Bosch, maar bedienen ook veel relaties die zakendoen met buurlanden door onze connectie met het Duitse kantoor KPP. Met het samenwerkingsverband Euregiotax kunnen we advies bieden op het gebied van internationale fiscale wetgeving en bepalingen. Daarnaast kunnen wij door het lidmaatschap bij INAA makkelijk schakelen met aangesloten kantoren in het buitenland.

Je bent welkom

Vrouw, man, rustig, temperamentvol, serieus, vol humor, rationeel, emotioneel. Bij Blue geloven we dat iedereen iets unieks toevoegt aan onze teams. Zo voegen we diversiteit, ervaring, talent en elk inzicht graag toe om de beste prestatie voor onze opdrachtgevers te leveren. Dat maakt ons duidelijk betrokken.

Ontmoet onze partners

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner
Patrick zijn specialisme is zijn brede blik, waarbij hij aandacht heeft voor hele spectrum aan disciplines waarmee een ondernemer te maken heeft.
Roger Westgeest
Roger WestgeestPartner
Als registeraccountant heeft Roger zich ontwikkeld tot een brede mkb-accountant en –adviseur, die dicht naast de ondernemer staat.
Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner