Duidelijk betrokken

R

oger Westgeest kreeg het accountantsvak met de paplepel ingegoten. Al in zijn jonge jaren werkte hij op het accountantskantoor van zijn vader. Roger studeerde bedrijfseconomie, accountancy, belastingkunde en fiscaal recht aan de universiteit in Tilburg. Als registeraccountant werkte hij eerst bij PWC om daarna het accountantskantoor met zijn vader verder uit te bouwen. In 2009 is hij samengegaan met de voorloper van het huidige Blue Accountants | Adviseurs.

Als registeraccountant heeft Roger zich ontwikkeld tot een brede mkb-accountant en –adviseur, die dicht naast de ondernemer staat. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in controlewerkzaamheden bij zowel mkb als grote ondernemingen. Bij Blue Accountants | Adviseurs is Roger verantwoordelijk voor de Audit-praktijk. Zijn motto: niet alleen betrokken zijn, maar ook verantwoordelijkheid nemen voor de vraagstukken waar de ondernemer tegenaan loopt en samen naar oplossingen zoeken.

Roger Westgeest
Roger WestgeestPartner

De juiste mensen aan boord

Maak kennis met onze partners

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner
Patrick Berbers kijkt niet alleen áchter de cijfers; zijn specialisme is zijn brede blik, waarbij hij aandacht heeft voor hele spectrum aan disciplines waarmee een ondernemer te maken heeft.
Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.