Blue for you!

E

en organisatie is net zo sterk als haar medewerkers. Wie wil groeien en zich ontwikkelen, dient die mogelijkheden ook aan medewerkers beschikbaar te stellen. Sta je aan het begin van je loopbaan of ben je toe aan een nieuwe stap? In beide gevallen investeren wij voortdurend in jouw verdere ontwikkeling. Wij zijn Blue for you!

Investeren in jouw groei

Starter of management, wij investeren graag in jouw groei. Daarbij krijg je binnen ons teamverband veel ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dat betekent dat je ook de kans krijgt om jezelf te zijn. Dat past bij ons motto: ‘duidelijk betrokken’. Dat zegt veel over wie we zijn en wat we doen in de accountancy en met onze adviesfunctie. We werken hard, gaan door op de momenten die daar om vragen, maar weten ook tijd en ruimte vrij te maken voor gezelligheid. Want werken is pas écht leuk als er balans is.

Winnend team

Zet jij je kwaliteiten en betrokkenheid in om doelen te bereiken? Hou je ervan om in teamverband te presteren? Begin je als allrounder en bespeur je pas later een specialistische interesse? Wij helpen je jezelf verder te bekwamen. Want dat maakt onze organisatie werkelijk beter. Zo werken we samen aan een winnend team. Heb jij het Blue DNA? Dan maken we heel graag kennis met je!

Wij bieden je fantastische arbeidsvoorwaarden

Elke dag veranderingen teweegbrengen en het verschil maken.

Onze vacatures

Heb jij het Blue DNA? Dan maken we heel graag kennis met je. Bekijk onze vacatures en zie of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Consultant digitale processen

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Beginnend Assistent Accountant

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Gevorderd Assistent Accountant

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Zelfstandig Assistent Accountant

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Teamleider

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Controleleider

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Gevorderd Ass. Accountant (Audit)

Nieuwsgierig? Lees direct verder.

Wat je kunt verwachten van het sollicitatieproces?

Klaar voor de uitdaging?

Sta je aan het begin van je loopbaan of ben je toe aan een nieuwe stap? In beide gevallen investeren wij voortdurend in jouw verdere ontwikkeling. Wij zijn Blue for you! Vragen over een vacature? Neem contact op.