G

eurts van Bergen is al meer dan honderd jaar de regionale bouwpartner op gebied van bouwmaterialen, keukens en sanitair.

Martijn Geurts is de vierde generatie in het familiebedrijf dat hij van zijn ouders heeft overgenomen. Met een groothandel in bouwmaterialen, twee bouwmarkten en een showroom voor keukens, tegels en sanitair bedient Geurts van Bergen klanten vanuit Gennep en Bergen.

Vertrouwde adviseur

Blue is al jarenlang de accountant en vertrouwde adviseur van Geurts van Bergen. Martijn vertelt: “Het is voor mij een logisch gevolg om Blue niet alleen voor de cijfers en belastingaangiften in te schakelen, maar ook voor andere vraagstukken”. Zo heeft Roger Westgeest van Blue de familie ondersteund in de periode van de bedrijfsovername.

Laagdrempelig

Ook bij personeelsvraagstukken schakelt Martijn Blue in. “Zodra ik een vraag op gebied van personeel heb bel ik Johan Zilessen van Blue. Voor kleine vragen, maar ook bij grote vragen zoals ontslag. Johan weet precies welke route we moeten volgen. Personeelsgegevens zijn vertrouwelijk en je wil dat hier goed mee wordt omgegaan. Dit is Blue wel toevertrouwd. Blue heeft kennis en kunde in huis om zowel mee te denken als uit te voeren. Zo zijn alle personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten en opleidingen in orde en volgens de cao en wet- en regelgeving. Als werkgever loop je bepaalde risico’s en die zijn nu goed ondervangen.”

HRM verder geprofessionaliseerd

De adviseurs van Blue hebben HRM binnen het bedrijf verder geprofessionaliseerd. Zo staat er nu een functie- en salarishuis, personeelshandboek en er is een nieuwe HRM medewerker aangenomen. “Het is ook erg fijn dat ze doen wat ze beloven en erg toegankelijk zijn. Daar kan ik verder op bouwen”, besluit Martijn.

Roger Westgeest
Roger WestgeestPartner

Meer klantverhalen

Ook deze klanten vertellen u meer over wat u van ons mag verwachten.

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.