G

ruijters Aluminium produceert aluminium ramen, deuren en vliesgevels op maat. Door jarenlange ervaring en dankzij productie en montage in eigen beheer, kan de Gemertse onderneming spraakmakende projecten realiseren in zowel utiliteits- als woningbouw. Chris en Nicole Gruijters zijn de drijvende krachten achter de erkende gevelbouwer. Blue Accountants | Adviseurs kijkt voortdurend over de schouder mee.

“We bestaan sinds het begin van dit millennium en al die tijd is Blue, uiteraard onder andere namen, ons accountantskantoor geweest”, legt Chris Gruijters uit. “We begonnen indertijd vanachter de keukentafel en via familie waren er al wat connecties met het kantoor. Op zo’n moment is dat genoeg om een stap te zetten, maar het feit dat we ook nu nog altijd vertrouwen op de diensten van Blue zegt meer dan genoeg.”

Groei

“We hebben de afgelopen jaren een mooie groei door mogen maken. Onze adviseur Leon van Gorp is sterk betrokken geweest bij de verhuizing naar ons nieuwe pand, zes jaar geleden. Hij was ook betrokken bij grote investeringen, zoals in een CNC-machine, waardoor we ons werk nog veel efficiënter konden indelen. En nu gaan we opnieuw uitbreiden: bij de bestaande 1100 vierkante meter, komt nog eens 2600 vierkante meter”, aldus Chris Gruijters aan het begin van 2021.

Visies en prognoses

“Hoe dat werkt? Leon reikt ons bepaalde visies aan en andersom voed ik hem met mijn prognoses, ideeën en met begrotingen. Daarmee gaan we aan tafel zitten. Bepaalde voorstellingen die ik heb, worden besproken en zo ontstaat er bij Leon een uitgekiend advies. Dat heeft tot op heden altijd een positieve vlucht aan ons werk gegeven. Ik vind het super hoe we samen het pad uitstippelen. Dat is twee handen op één buik.”

Kan het vloeiender?

“Leon is een sparring partner op persoonlijk vlak, want hij verzorgt ook de adviezen voor onze privé-situatie. De band is natuurlijk zakelijk, maar Leon voelt ons ook persoonlijk goed aan terwijl wij hem voeden met onze input. Hij heeft een gedachtegang bij bepaalde stappen die wij willen nemen. Zo is uiteindelijk elke schrede goed voorbereid. Sterker: als wij het gevoel hebben dat ergens iets in onze onderneming stagneert of vloeiender kan, gaan we er samen voor zitten. Dat doen we sowieso meerdere keren per jaar. Daarbij gaat het niet alleen om de cijfers achteraf, want daarmee ben je in feite al te laat, maar juist óók over prognoses of een voorgenomen investering. Daar zetten we de acties op uit.”

Geschiedenis

“In de bouw gaat het voorspoedig, en dat straalt op ons af. Maar zo’n periode wordt ook heus weer afgewisseld met een mindere tijd, dat leert de geschiedenis immers. Maar ook dan weten we dat Blue er voor ons zal zijn.”

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner

Meer klantverhalen

Ook deze klanten vertellen u meer over wat u van ons mag verwachten.

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.