C

olumbus Creative is een fullservice actiemarketingbureau, opgericht in 2004 en gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. “Wij bedenken en begeleiden met name communicatiecampagnes die erop gericht zijn om keiharde response te genereren. Niet meer en niet minder. Dat doen we zowel on- als offline, vooral voor opdrachtgevers uit dienstverlening, industrie en IT”, vertelt eigenaar Rodger Broere. Voor de financiële belangen vertrouwt hij op Blue Accountants | Adviseurs.

In 2013 richtte Rodger Broere ook Columbus Republic op. Een eventbureau – eveneens te vinden in Den Bosch – dat gespecialiseerd is in het bedenken en organiseren van (inter)nationale high end events voor de zakelijke markt en vermogende particulieren. Beide bedrijven zijn zelfstandig maar profiteren van elkaars expertise.

Boel scherp houden

“Sinds jaar en dag behartigt Patrick Berbers onze financiële belangen. De klik tussen Patrick en mij is opgebouwd in een dikke twaalf jaar en is er één uit duizenden. Een aantal keren per jaar lunchen we samen en nemen we financiële en beleidszaken door. Dat kan ik iedereen aanbevelen. Actuals en prognoses. Hij heeft de gave om kort en bondig te duiden waar zaken goed gaan en waar verbetering nodig is. Als ondernemer hoor je dat allemaal zelf te weten, maar zo werkt het natuurlijk in de praktijk helemaal niet. Door de jaren heen is Patrick mijn zakelijk klankbord geworden. Af en toe heb je een complimentje nodig en af en toe een schop onder je hol. Dat houdt de boel scherp.”

Specialisten

“Uiteraard is Blue Accountants | Adviseurs meer dan Patrick alleen. Hij loodst ons door de jaren heen naar specialisten binnen zijn organisatie. Zo heeft hij ons in contact gebracht met medewerkers die bijvoorbeeld belastingzaken, loonadministratie en opmaak van diverse contracten oppakken. Administratief werden onze ondernemingen daardoor min of meer vanzelf steeds professioneler ingericht.”

Vinger aan de pols

“Ook nadat in maart 2020 de coronapandemie zijn intrede deed, is Blue als financieel adviseur voor ons eventbureau in de bres gesprongen. Ze nemen initiatief en houden de vinger aan de pols, zowel naar de diverse overheidsinstanties als naar ons. Daar heb je dus een goed accountantskantoor voor nodig. Ik moet er niet aan denken dat je dat zelf moet doen. Zo houden wij focus op datgene waar wij goed in zijn.”

Efficiënt en stipt

“Al met al zijn wij dik tevreden. Ook al is er af en toe verloop onder medewerkers – maar waar niet in deze branche – onze zaken worden efficiënt en stipt opgepakt. Als Blue Accountants | Adviseurs doorgaat met de goede dienstverlening waar wij gebruik van maken, voorzie ik geen enkele reden om te shoppen bij collega’s van Blue.”

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner

Meer klantverhalen

Ook deze klanten vertellen u meer over wat u van ons mag verwachten.

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.