H

et behoort zelden tot de meest favoriete bezigheid voor ondernemers: boekhouden en de administratie bijwerken. Veel liever ben je bezig met waarin je zelf uitblinkt. Maar wie zijn bedrijf wil laten groeien, kan niet zonder een overzichtelijke administratie. Met de methode van Blue Accountants | Adviseurs krijgt u meer inzicht in waar uw bedrijf staat én bespaart u tijd. Waardoor er meer ruimte overblijft voor het bouwen aan uw onderneming.

Krijg inzicht en bespaar tijd

Ons gebruiksvriendelijke online dashboard koppelt operationele en financiële gegevens. Zo krijgt u meer inzicht in resultaten en bedrijfsprocessen. Dankzij slimme apps wordt zoveel mogelijk werk geautomatiseerd. Dat bespaart tijd. En doordat alle facturen digitaal worden opgeslagen, voldoet u aan de bewaarplicht én is zoeken in ordners verleden tijd. Een factuur terugvinden wordt een fluitje van een cent. Grip op de groei van uw bedrijf? Financiële stuurinformatie ontvangt u van ons in een alles-in-één-pakket voor een vast bedrag per maand, inclusief software.

Alles-in-één-pakket voor de zzp’er

Er is ook een alles-in-één-pakket met de specifieke dienstverlening voor de zzp’er. U verstuurt eenvoudig verkoopfacturen. Herinneringen verzend u met een druk op de knop. Inkoopfacturen worden automatisch verwerkt. De boekhoudkundige verwerking doen wij. U hebt inzicht in de resultaten via een online dashboard. Verder wordt ieder kwartaal de btw-aangifte verzorgd, net als de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Voor een vast bedrag per maand.

Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner
Neem contact met ons op

Klantverhalen

Wij kunnen zelf wel van de daken schreeuwen hoe goed we het doen, maar liever laten we onze klanten aan het woord.

LEES DE KLANTCASES

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.

PLAN EEN GESPREK