O

ndernemers hebben bijna allemaal te maken met de waan van de dag. U bent druk bezig om succesvol uw bedrijf te leiden en dat is al een flinke taak op zich. Daar komen ook nog de dagelijkse hausse aan informatie, uitdagingen (lees: problemen op het werk of bij klanten) en de noodzaak om (al dan niet ad hoc) beslissingen te nemen bij. Een langetermijnplanning, zicht op het grote geheel – het schiet er maar al te vaak bij in. En dat is jammer.

Dromen en wensen

Blue Accountants | Adviseurs begrijpt dat dingen zo lopen. Maar is ook overtuigd van de noodzaak van langetermijnplanning. Slim ondernemen betekent ook een goede inventarisatie maken van uw huidige en toekomstige inkomen en vermogen. Hoe is het vermogen opgebouwd, welke voorzieningen zijn er al getroffen, welke kunnen nog gevormd worden? Hoe kunnen we uw positie voortdurend optimaliseren, rekening houdend met uw dromen en wensen, maar ook met de feitelijke omstandigheden en wet- en regelgeving?

Blik op de toekomst

We proberen voortdurend en op basis van voortschrijdend inzicht de planning te actualiseren en waar nodig bij te stellen. Denk aan vermogensopbouw, aan het succesvol laten groeien of juist stapsgewijs afbouwen van uw onderneming, aan uw pensioen, aan het overdragen van vermogen of het nalaten ervan na uw overlijden. Maar ook aan arbeidsongeschiktheid of aan andere relationele zaken, zoals samenwonen, huwen of geregistreerd partnerschap. Al deze zaken bepalen immers uw blik op de toekomst. Daar maken wij graag deel van uit.

Patrick Berbers
Patrick BerbersPartner
Neem contact met ons op

Klantverhalen

Wij kunnen zelf wel van de daken schreeuwen hoe goed we het doen, maar liever laten we onze klanten aan het woord.

LEES DE KLANTCASES

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.

PLAN EEN GESPREK