M

edewerkers bepalen voor een aanzienlijk deel het succes van uw onderneming. Personeelszaken wilt u niet aan het toeval overlaten. Daarbij maakt het geen verschil of u juist uw eerste medewerker gaat aannemen of dat u al jaren kunt bogen op een geolied team van krachten. U wilt dat HRM snel, maar vooral ook goed voor u geregeld wordt. Hier bewijst zich de waarde van ons HRM-abonnement.

Hoofdbreker?

Laten we eerlijk zijn: personeelszaken kunnen voor ondernemers een regelmatige hoofdbreker zijn. Allereerst hebben loonkosten in de regel een behoorlijk aandeel in de totale bedrijfskosten. En aan personeel kleven nu eenmaal risico’s als ziekte en arbeidsongeschiktheid, al of niet door een bedrijfsongeval. En dan zijn er nog mogelijke arbeidsconflicten. Ook op andere vlakken zijn er vragen. U wilt weten hoe u mensen aan uw organisatie kunt verbinden, hoe u duurzame inzetbaarheid bevordert. Of hoe u verloop in goede banen leidt, kiest u voor flexibel of kwaliteit? In deze vraagstukken staan wij u bij.

Naar een hoger plan

Ons HRM-abonnement biedt ook inzicht in eventuele risico’s en het desgewenst afdekken ervan. Samen brengen we het HRM-beleid van uw onderneming naar een hoger plan: bij het aannemen van personeel, ontwikkeling, ziekte en verzuim, ontslag en reorganisatie. Dit bespaart kosten en misschien wel belangrijker: hoofdbrekens. U kunt zich toeleggen op waar u écht goed in bent.

Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner
Neem contact met ons op

Klantverhalen

Wij kunnen zelf wel van de daken schreeuwen hoe goed we het doen, maar liever laten we onze klanten aan het woord.

LEES DE KLANTCASES

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.

PLAN EEN GESPREK