P

ersoneel is binnen een onderneming een kapitaalfactor van belang, zo niet de belangrijkste. Als ondernemer koestert u de mensen in uw organisatie. Medewerkers geven u echter ook verplichtingen, zoals het voeren van een gedegen salarisadministratie. Die regelen wij voor u tot in de puntjes. Wij kennen de branches en bijbehorende regelgeving. En dus mag u van ons ook advies verwachten waar nodig.

Tijdig, correct en méér…

Tijdige en correcte verwerking van de salarissen is niet meer dan vanzelfsprekend. Maar daarmee houdt het niet op. Naast de juiste salarisstroken bent u verantwoordelijk voor onder meer tijdige belastingaangifte, verlofregistraties en het vormen van de juiste personeelsdossiers. Al deze zaken regelt u in één keer met de kwaliteit en de zekerheid die Blue Accountants | Adviseurs biedt. Daarbij informeren we ook over bijvoorbeeld wijzigingen in regelgeving, arbeidsrecht en personeelsmanagement.

Online

Uw salaris- en personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk inrichten wordt nóg makkelijker in onze online omgeving. Zo hebt u, dankzij een handig dashboard, altijd en overal overzicht en inzicht in slechts luttele muisklikken. U kunt zaken online afhandelen, werkt sneller en minder foutgevoelig. Alle gegevens staan op deze manier immers in een en hetzelfde systeem. Medewerkers kunnen er eenvoudig zelf hun verlof aanvragen of declaraties invoeren. Op deze manier kunnen digitale personeelsdossiers worden ingericht die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

Mario Langeveld
Mario LangeveldPartner
Neem contact met ons op

Klantverhalen

Wij kunnen zelf wel van de daken schreeuwen hoe goed we het doen, maar liever laten we onze klanten aan het woord.

LEES DE KLANTCASES

Werken aan de groei van uw bedrijf, wij zijn er klaar voor!

Wilt u weten wat wij voor de groei van uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en maak vrijblijvend kennis met ons.

PLAN EEN GESPREK